Wielkanoc to najstarsze i najważniejsze święto chrześcijańskie, upamiętniające zmartwychwstanie Chrystusa. Zgodnie z tradycją, w Wielką Sobotę idziemy z koszyczkiem do kościoła, aby poświęcić znajdujące się w nim pokarmy. Każdy symbolizuje co innego. Nasza tytułowa babka jest symbolem doskonałości i umiejętności.
W związku z tym, że mój blog My Culinary Art powstał dokładnie rok temu, postanowiłam przygotować akcję kulinarną wraz z nagrodami! Po zakończeniu akcji, ze wszystkich dodanych przepisów wybiorę babkę, która podbiła moje serce :) Autor przepisu otrzyma ode mnie dwie nagrody: książkę kucharską 'DR OETKER. SZKOŁA PIECZENIA' oraz formę do babki z tuleją z powłoką ceramiczną śr. 25 cm, temp. max 280. Nagrody zostaną wysłane pod wskazany przez autora adres na mój koszt.
REGULAMIN KONKURSU:
1. Polub mój fanpage na Facebooku (KLIK)
2. Zarejestruj swój blog kulinarny na stronie Mikser Kulinarny (jeżeli już należysz do zmiksowanej społeczności, pomiń ten krok :) )
3. Dodaj banerek akcji pod zgłaszanym wpisem (poniżej info, jak poprawnie zamieścić banerek)
4. Dodaj wpis na stronie organizowanej przeze mnie akcji (KLIK)
5. Możesz dodać nieograniczoną ilość przepisów
6. Możesz dodać wpisy archiwalne (od 10-03-2014)
7. Możesz dodać wpisy bezpośrednio ze strony Mikser Kulinarny
8. Wpisy bożonarodzeniowe nie będą akceptowane
9. Akcja zaczyna się 10-03-2015, a kończy 10-04-2015
10. Zwycięzca zostanie wyłoniony w przeciągu 3 dni od zakończenia akcji
11. Nagrody zostaną wysłane pod wskazany adres w przeciągu 7 dni od zakończenia akcji
12. Nagrody zostaną wysłane pod wskazany adres na mój koszt
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ZABAWY! :)
Aby poprawne wkleić kod banerka, przejdź do edycji posta. Poniższy kod HTML wklejamy w trybie pracy HTML edytora (ikonka HTML powinna być w lewym górnym rogu, obok napisu "Nowy Post"). Kod wklejamy na samym dole i zapisujemy tak jak zwykle. Gdy przejdziemy ponownie do widoku "Nowy Post", banerek możemy dowolnie przemieszczać
Świetny konkurs, wezmę udział :)
OdpowiedzUsuńKoniecznie, zapraszam! :)
UsuńPierwszy przepis zgłoszony :) Pozdrawiam cieplutko:)
OdpowiedzUsuń