sobota, 27 września 2014

Koreczki z pomidorków i mozzarelli



Składniki (18 koreczków):
18 pomidorków koktajlowych
9 małych kulek mozzarelli
9 listków świeżej bazylii
sos balsamiczny
+18 wykałaczek

Przygotowanie: Pomidorki i kulki mozzarelli kroimy na połówki. Na każdą wykałaczkę nabijamy kolejno: pół pomidorka, liść bazylii, pół mozzarelli i znów pół pomidorka. Tak przygotowane koreczki polewamy sosem balsamicznym. Smacznego! :)



Zapraszam do polubienia mnie na FACEBOOK'U.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Będzie mi niezmiernie miło, jeśli pozostawisz komentarz. Podziel się swoją opinią, uwagą, radą, lub po prostu pozostaw po sobie ślad :) Jeżeli przygotowałeś potrawę z tego przepisu, prześlij mi zdjęcie na adres dagooshya@gmail.com, a ja je udostępnię :) Dagmara Osowska

To też może Cię zainteresować: